Procureon signaleert

GET A FLYING START

Bij Procureon plaatsen we starters op de arbeidsmarkt voor junior functies (doorgaans voor een halfjaar tot een jaar), maar we bieden high potentials ook de mogelijkheid van een traineeship. Binnen achttien maanden helpen we je dan jezelf te ontwikkelen. Je maakt hierdoor een stap die anderen vaak pas na twee tot drie jaar kunnen maken. Het is een prachtmanier om je in een specifiek vakgebied te specialiseren.

Procureon faciliteert

TALENT DEVELOPMENT

In ons speciaal hiervoor ontwikkelde programma begeleiden wij net afgestudeerde HBO-ers en WO-ers met advies en training “on the job”. Dus geen verloren uren, maar extra steun bij het oplossen van het vraagstuk. Deze trainees maken een steile groeicurve door waardoor u uiteindelijk een vak volwassen professional in uw organisatie kunt laten instromen of kunt inzetten op een mooi project.

Een traineeship duurt doorgaans achttien maanden. In die periode word je gecoacht door een ervaren vakspecialist én een coach uit de organisatie waar je gaat werken. Daarnaast volg je trainingen op persoonlijk en inhoudelijk vlak. De mogelijkheden zijn legio. We bekijken samen waar je het meest baat bij hebt. Ook betalen we een inkoop- of logistieke opleiding voor je bij een gecertificeerd opleider. Zo stomen we je in recordtijd klaar om te presteren op het niveau dat onze opdrachtgever van je vraagt. Wat we daarvoor in ruil willen zien? Je toewijding om te investeren in jouw toekomst én die van het bedrijf waar je gaat werken.

Procureon observeert

TEGEN DE STROOM IN

Procureon levert haar kennis en capaciteit aan bedrijven in verschillende takken van industrie.

Bekijk onze vacatures
× Heeft u nog vragen?