Omgeving Den Bosch

Tactsich Inkoper – Omgeving Den Bosch

Introductie

Voor onze opdrachtgever, actief in de machinebouw voor de foodindustrie, zijn wij op zoek naar een tactisch inkoper met kennis van mechanica.

Organisatie

Onze opdrachtgever bestaat al 175 jaar en is een begrip in de markt. Zij zijn een familiaire en unieke organisatie actief in de machinebouw voor klanten in de foodindustrie. Van het maken van een onderdeel tot het in bedrijf stellen van een machine en installatie, dat is waar zij goed in zijn. Het is een prettig familiebedrijf waar ruim 160 medewerkers zorgen voor kwaliteitsmachines.

Functie

Als Tactisch Inkoper werk je samen in een team met 2 andere tactisch inkopers en enkele collega’s die operationele support bieden, onder leiding van de inkoopmanager. Je bent verantwoordelijk voor de inkoop van het mechanische pakket. Onze opdrachtgever bouwt zowel standalone machines als volledige productielijnen, deels modulair en daarna wordt dit klant specifiek afgebouwd. Ook maken zij onderdelen in hun eigen fabriek, overige zaken worden ingekocht of uitbesteed. De vereiste kwaliteitsnormen zijn hierbij erg belangrijk. Naast onderstaande kerntaken wordt het op prijs gesteld als je mee kunt denken over de strategie en het verder uitbouwen van de samenwerking met het inkoopteam van de andere vestiging in Nederland.

Functie-eisen

Benaderen en selecteren van nieuw leveranciers; Bij bestaande leveranciers, aan de hand van het jaarlijks vastgestelde K.P.I.’s, beoordelen op kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en prijs; Uitzetten en beoordelen van offertes, onderhandelen over prijzen, raamcontracten, levercondities en kwaliteit; Op de hoogte blijven van technische ontwikkelingen op de markt; Onderhouden van prijs-, crediteuren- en artikelbestand; Kwaliteitsverbetering in toelevering in overleg met de afdeling Kwaliteit.

Aanbod

Het betreft een uitdagende functie in een informeel, no-nonsense bedrijf waar hard gewerkt wordt maar waar je ook mag leren en er tijd is voor een geintje onder collega’s. Aanbod; – salaris passend bij de functie (2e/3e stap loopbaan) – goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals onder andere; pensioenregeling via PME, 40 verlofdagen (vakantie / ATV), gezellige collega’s, de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Inlichtingen

Donja Dubbelaar +31 (0) 40 2484228

Sollicitatie

Donja Dubbelaar +31 (0) 40 2484228
× Heeft u nog vragen?