Omgeving Den Bosch

Tactsich Inkoper – Omgeving Den Bosch

Introductie

Ben jij als inkoper met ervaring binnen de maakindustrie toe aan een volgende stap? Vind jij het leuk om te onderhandelen over technische vraagstukken, ben je pro-actief, hands-on en kun je snel schakelen? Ben jij een verbinder die zowel intern als extern een netwerk weet op te bouwen en te onderhouden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Onze opdrachtgever bestaat al 175 jaar en is een begrip in de markt. Zij zijn een familiaire en unieke organisatie actief in de machinebouw voor klanten in de foodindustrie. Van het maken van een onderdeel tot het in bedrijf stellen van een machine en installatie, dat is waar zij goed in zijn. Het is een prettig familiebedrijf waar ruim 160 medewerkers zorgen voor kwaliteitsmachines.

Functie

Als Tactisch Inkoper werk je samen in een team met 2 andere tactisch inkopers en een collega die operationele support biedt, onder leiding van de teamleider inkoop. Je bent verantwoordelijk voor de inkoop van grondstoffen en materialen. Onze opdrachtgever bouwt zowel standalone machines als volledige productielijnen, deels modulair en daarna wordt dit klant specifiek afgebouwd. Deels maken zij onderdelen in hun eigen fabriek, overige zaken worden ingekocht of uitbesteed wanneer de eigen productie te vol zit. De vereiste kwaliteitsnormen zijn hierbij erg belangrijk. Doorlooptijden zijn relatief kort dus je moet snel kunnen schakelen zodat afspraken nagekomen kunnen worden. Naast kwaliteit en levertijd is natuurlijk ook prijs een belangrijk thema binnen de inkoopafdeling.

Taken en verantwoordelijkheden:
-Benaderen en selecteren van nieuw leveranciers;
-Bij bestaande leveranciers, aan de hand van het jaarlijks vastgestelde K.P.I.’s, beoordelen op kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en prijs;
-Uizetten en beoordelen van offertes, onderhandelen over prijzen, raamcontracten, levercondities en kwaliteit;
-Op de hoogte blijven van technische ontwikkelingen op de markt;
-Onderhouden van prijs-, crediteuren- en artikelbestand;
-Kwaliteitsverbetering in toelevering in overleg met de afdeling Kwaliteit.

Functie eisen

We zijn op zoek naar een kandidaat die een goede basis heeft binnen inkoop en zich binnen deze rol verder wil ontwikkelen. Naast inkoop- en technische kennis zoeken we vooral ook iemand die als persoon goed past binnen een relatief compact bedrijf, waar je rol breed is en de lijnen kort zijn en je dus snel moet kunnen schakelen.

-Minimaal MBO + werk en denkniveau, gericht op inkoop (Nevi 1);
-Affiniteit en kennis van techniek; tekening kunnen lezen
-Goede beheersing en kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
-Kennis en ervaring met het werken met een ERP systeem;
-Communicatief vaardig en in staat intern en extern op verschillende niveaus te schakelen;
-Van nature een goede onderhandelaar;
-Persoonskenmerken: analytisch, oplossingsgericht en pro-actief;
-Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer;
-Fulltime beschikbaarheid.

Aanbod

Het betreft een wervingsprocedure voor een aanstelling direct bij onze opdrachtgever, waarbij Procureon de eerste screening verzorgd. Zij starten met een jaarcontract dat gaandeweg zal worden omgezet naar een contract voor langere termijn.

Het betreft een uitdagende functie in een informeel, no-nonsense bedrijf waar hard gewerkt wordt maar waar je ook mag leren en er tijd is voor een geintje onder collega’s.
Aanbod;
– salaris passend bij de functie (2e/3e stap loopbaan)
– goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals onder andere; pensioenregeling via PME, 40 verlofdagen (vakantie / ATV), gezellige collega’s, de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Inlichtingen

Donja Dubbelaar
+31 (0) 40 2484228

Sollicitatie

Donja Dubbelaar
+31 (0) 40 2484228
× Heeft u nog vragen?