Eindhoven

Supply chain specialist (junior/starter) – Eindhoven

Introductie

In de wereld van Procureon bevind je je te midden van een team van gepassioneerde professionals, klaar om samen te werken met de meest vooraanstaande technische bedrijven in de regio. Denk aan namen als ASML, DAF, Vanderlande Industries, Additive Industries (de ontwikkelaar van 3D-metal printers), Ebusco (de producent van elektrische bussen), en nog veel meer. Hier bij Procureon gaat het niet alleen om de taken die je voor deze klanten uitvoert; we bieden je ook een stabiele basis waarop je kunt bouwen.

Organisatie

Bij Procureon werk je in een team van fijne mensen voor de mooiste technische bedrijven in de regio. Naast de werkzaamheden die je bij deze klanten uitvoert, begeleiden wij je, helpen we je netwerk te verstevigen, geven we je training en opleiding en natuurlijk zorgen we voor leuke informele momenten zoals uitjes en bijeenkomsten.

Functie

Je helpt onze klanten met vraagstukken en taken binnen supply chain management, dit kan variëren van material of productie planning tot supply chain engineering of meer inkoop-gedreven vraagstukken en werkzaamheden. Veelal ben je in deze opdrachten bezig met de supply chains van onze opdrachtgevers, om daarin optimale afstemming te bereiken tussen opdrachtgever en suppliers. Vaak heb je contact met (internationale) suppliers, werk je met ERP-systemen, analyseer en presenteer je data, ben je onderdeel van projectteams, initieer en implementeer je verbeteringen in processen en werkwijzen, los je escalaties in de leverketen op of ben je bijv. de creatieve planner die de impact hiervan voor de productie/assemblage weet te minimaliseren. Afhankelijk van de scope van je opdracht beweeg je je meer binnen planning, inkoop of logistiek.

Functie-eisen

Naast onderstaande zaken is het met name van belang dat je houdt van afwisseling, dat je dit type bedrijven (maak-industrie / high-tech) interessant vindt, stevig in je schoenen staat, een pro-actieve houding hebt, sterk bent in je communicatie en dat je het leuk vindt om onderdeel uit te maken van een gedreven team dat elkaar graag ziet en verder helpt. • Afgeronde technische- of logistieke HBO of WO opleiding • relevante stages in de maak-industrie of high-tech sector zijn een pré • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal • Je bent flexibel en bereid om binnen een straal van 45km rondom Eindhoven opdrachten uit te voeren

Aanbod

Wij kijken met jou naar wat jij belangrijk vindt en maken een voorstel op maat. We kijken daarbij naast het maandelijks inkomen ook naar zaken als bijv. studie-wensen, vervoer etc. • Arbeidsvoorwaarden op maat • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen • Het deelnemen aan alle georganiseerde trainingen, cursussen en leiderschaps-trajecten • Snelle ontwikkeling door de diversiteit aan bedrijven en projecten en d.m.v. de begeleiding en support vanuit het team en collega’s • Prettige organisatie met veel ruimte voor gezelligheid en leuke evenementen

Inlichtingen

Donja Dubbelaar +31 (0) 40 2484228

Sollicitatie

Danny Renders +31 (0) 40 2484228 / 06-46003090
× Heeft u nog vragen?