Son en Breugel

Categorie Buyer – Son en Breugel

Introductie

Je staat midden in de organisatie en helpt mee aan de sterke groei waar we midden in zitten. Het wordt jouw missie om te zorgen voor een optimale inkoop van materialen. Een functie met veel vrijheid, waarin jij wordt uitgedaagd jezelf en onze organisatie verder te ontwikkelen. Samen gaan wij voor een optimaal presenterend netwerk van leveranciers, zodat onze productie vlekkeloos verloopt. Help jij ons mee?

Organisatie

Onze relatie is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling, productverbetering, assemblage en onderhoud van hoogwaardige functionele modules en subsystemen ( high-mix, low-volume ). Binnen deze organisatie werken meer dan 580 medewerkers en substantieel aantal flexkrachten aan high-mix, low-volume ekeltronische samenstellingen die aan mondiaal opererende Original Equipment Manufacturers (OEM) worden verkocht. Er wordt veel waarde gehecht teamwork, een proactieve opstelling, klantgericht werken, flexibiliteit en creativiteit.

Functie

Als Category Buyer ben jij verantwoordelijk voor jouw eigen pakket binnen de verschillende categorieën (Cable, Connectoren, Mechanica) die we voor onze kabel assemblies inkopen. Hierbij werk je op tactisch niveau met jouw eigen portfolio aan leveranciers en stuur je op de pijlers kwaliteit, logistiek, techniek en prijs. Samen met de leverancier werk je aan de continue verbetering van de performance. Vanuit de operatie ben je als Category Buyer het eerste escalatiepunt en ben je medeverantwoordelijk voor de inkoopparameters in het ERP systeem. Ook heb je direct contact met jouw inkoopcollega’s op onze vestiging in Slowakije. Je rapporteert direct aan de Manager Inkoop. Tot jouw taken behoren verder: • initiëren en uitvoeren van vernieuwingsprojecten die moeten leiden tot lagere Total Cost of Ownership en process efficiency; • mede opstellen van het inkoopbeleid en het richting geven aan vernieuwingsprocessen; • bezoeken van leveranciers, maken van afspraken en het voeren van onderhandelingen; • definiëren van aanpak bij Request for Quotations (RFQ’s), uitzetten en opvolgen van RFQ’s naar leveranciers (of het coördineren hiervan binnen het inkoopteam); • inregelen van bestelparameters om een optimale materiaalbeschikbaarheid te garanderen; • vertegenwoordigen van de inkoopdiscipline in multidisciplinaire projectteams.

Functie-eisen

Je bent communicatief sterk en staat stevig in je schoenen. Door jouw analytische vermogen weet je de juiste informatie uit de data te halen. Van nature ben je een doorpakker en stel je gemakkelijk prioriteiten. Met jouw ondernemersgeest en proactieve houding draag je bij aan de verdere ontwikkeling van onze dynamische organisatie. Verder beschik je over: • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde HBO-opleiding in technische, bedrijfskundige of logistieke richting; • ervaring vanuit een productieomgeving; • ervaring vanuit inkoop op tactisch/strategisch niveau; • fulltime beschikbaar; • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Duits is een pré.

Aanbod

Bij Procureon bieden we jou meer dan alleen een uitdagende opdracht. Wij zijn een vooruitstrevend en dynamisch bedrijf waar innovatie en ondernemerschap de boventoon voeren. Bij ons draait alles om ‘kracht door samenwerking’. Maar dat is nog niet alles! We streven naar een collegiale en aangename werksfeer, waarbij we jou mogelijkheden bieden op gebied van persoonlijke ontwikkeling via trainingen en opleidingen zo dat jij jouw potentieel optimaal kan benutten.

Inlichtingen

Donja Dubbelaar +31 (0) 40 2484228

Sollicitatie

Donja Dubbelaar +31 (0) 40 2484228
× Heeft u nog vragen?