heliox

Welkom Thijs!

Even voorstellen: mijn naam is Thijs Moonen, ik ben 56 jaar, geboren in Nederweert en woonachtig in Sint Agatha bij Cuijk. Ik ben vader van drie meiden en een jongen, die allemaal het huis al verlaten hebben. Met mijn vrouw heb ik zo’n 25 jaar in Ewijk bij Nijmegen gewoond, maar na haar overlijden nu 6 jaar geleden, ben ik naar een mooie plek aan de Maas in Sint Agatha verhuisd. Inmiddels heb ik weer een lieve vriendin.

In mijn loopbaan heb ik zowel in inkoop als customer service gewerkt, met name in de internationale verpakkingsindustrie. In mijn laatste baan in loondienst verhuisde ik naar de installatiebranche als hoofd inkoop voor Kropman Installatietechniek. Daarna heb ik 9 jaar als zelfstandig inkoper gewerkt, met name in de bouw- en installatiewereld. In mijn laatste project was ik capex inkoper bij MSD in Boxmeer.

Bij mijn zoektocht naar een nieuwe baan ontmoette ik Carel, waar ik een leuk gesprek mee had. Hij introduceerde me bij Heliox in Best, waar ze een project inkoper zochten, in loondienst. Dat klikte meteen. Na het grote, bureaucratische MSD wilde ik weer lekker zelf inkopen in een bedrijf waar je een stempel kunt drukken. Heliox ontwikkelt, produceert en verkoopt wereldwijd laadstations voor elektrische bussen. Het bedrijf groeit hard en zit nu in de fase van start-up naar scale-up. Er werken veel jonge mensen, het is heel innovatief en dynamisch en mijn bijdrage zal liggen in het mee helpen stroomlijnen van de bedrijfsprocessen en succesvoller worden in tenders. Tot nu toe bevalt het uitstekend.

Mijn vrije tijd vul ik met buiten hardlopen, skeeleren, wandelen, fietsen. Ik zing de bas in een koor, hou van lezen, lekker koken en eten en goede gesprekken met mijn kids en vrienden. Ik ben hier en daar nog als bestuurslid actief, o.a. voor de Nevi.

#new #team #welkom #heliox

heliox
× Heeft u nog vragen?