Omgeving Nijmegen/Cuijk /Venlo

Traineeship Inkoop & Supply Chain Management – Omgeving Nijmegen/Cuijk /Venlo

Introductie

Ben jij (bijna) afgestudeerd, of heb je tot max 2 jaar werkervaring en heb je interesse in het inkoopvak binnen een technische omgeving? Dan is dit iets voor jou!

Door ons intensieve programma van opleidingen, trainingen- en 1 op 1 coaching van persoonlijke professionals, maak je in een tijdsbestek van 18 maanden een leercurve door waar anderen jaren over doen, of zelfs niet aan toe komen.

Organisatie

Onze opdrachtgever, een grote, internationale organisatie gericht ontwikkeling en assemblage van specifieke machines en productielijnen, is sterk groeiende en staat daarom open voor een talentvolle trainee om hun organisatie te versterken!

In dit geval betreft het een traineeship gericht op het vakgebied inkoop waarbij je binnen de afdeling strategische inkoop jezelf binnen afzienbare tijd zult ontwikkelen tot een zelfstandige procurement professional.

Functie

Als procurement trainee, ga je direct aan de slag binnen het inkoopteam en word je daarbij gekoppeld een interne coach die jou laat zien wat dit dynamische vak inhoudt en jou mee laat kijken in de keuken van de technische maak-industrie. Als inkoper binnen deze technische omgeving heb je affiniteit met techniek zodat je snel de benodigde kennis op zult doen om te schakelen met de suppliers en interne stakeholders zoals bijvoorbeeld de afdeling Engineering, Supply Chain, Manufacturing en andere entiteiten (nationaal en internationaal).

Je zult in de periode van 1,5 jaar naast het invullen van verschillende taken/functies binnen de inkoopafdeling, ook werken aan uitdagende (multidisciplinaire) projecten , denk bijvoorbeeld aan; het opstellen van een strategisch inkoopplan voor een specifiek inkooppakket, het uitdenken en implementeren van mogelijkheden tot kitting en sub-assemblies, of het doen van marktonderzoek naar nieuwe producten/suppliers voor innovatieve productontwikkelingen, etc.

Door deze combinatie van werkzaamheden en de intensieve begeleiding en training zul je je vakinhoudelijk en organisatie-breed snel ontwikkelen en uiteindelijk uitstromen als volwaardige professional met een contract bij onze opdrachtgever.
Kortom; er liggen allerlei mooie uitdagingen te wachten voor een enthousiaste trainee met een hart voor inkoop en techniek!

Verschillende facetten tijdens het traineeship:
• Inkoop binnen de maakindustrie
• Quotes; aanvragen en evalueren
• Leveranciersselectie
• Onderhandelen en contracteren
• Leveranciersmanagement & vendorrating
• QLTC (quality, logistics, technology & cost)
• Stakeholdermanagement, presenteren en overtuigen
• Data-analyse, IT-systemen & tools


Functie eisen

Wie ben jij?
• Je weet wat je wilt en gaat ervoor; je bent zelf startend, gedreven, neemt ownership, bent communicatief sterk, zelfredzaam, pro-actief, leergierig, commercieel en analytisch sterk. Je legt makkelijk contact, bouwt snel een eigen netwerk, kunt overtuigen en middels informatie en presentaties anderen meekrijgen. Door deze competenties ga jij van dit traineeship een succes maken.

Overig;
• Je hebt een afgeronde opleiding (HBO/WO niveau) in de richting van Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde, Supply Chain Management, Logistiek & Technische Vervoerskunde of Logistiek & Economie -, of je verwacht deze binnenkort af te ronden.
• Omdat onze opdrachtgever actief is in de maakindustrie, heb je een sterke affiniteit met techniek, mocht dit niet blijken uit jouw studiekeuze dan blijkt ergens anders uit dat je je deze kennis snel eigen zult maken (denk aan: hobby’s, stages, bijbanen, etc.)
• Je beheerst de Engelse en de Nederlandse taal.
• Je bent handig met IT-systemen en vindt daarin snel je weg (denk aan bijv ; Excel/Acces, SAP, PowerBI, Powerpoint,).
• Je bent fulltime beschikbaar en kunt binnen enkele maanden starten met dit geweldige traineeship!

Meer informatie of contact?
Bel met Procureon en vraag naar Danny Renders of Donja Dubbelaar;
T: 040-2484228
E: danny@procureon.nl / donja@procureon.nl

Aanbod

Vaste elementen tijdens het traineeship:
• Het traineeship heeft een duur van 18 maanden, waarna er mogelijk een kans wordt geboden om bij de organisatie in dienst te treden
• In het traineeship zit een opleidingsbudget om jouw CV optimaal te vormen en je voldoende kennis mee te geven om je opdracht goed uit te voeren
• Gedurende het traineeship wordt je gekoppeld aan een persoonlijke coach die werkzaam is als supply chain specialist, die jou tijdens het traineeship zal begeleiden.
• Je krijgt de mogelijkheid om deel te nemen aan alle intervisies met mede trainees.
• De mogelijkheid om deel te nemen aan alle leuke activiteiten en uitjes die door Procureon worden georganiseerd.

Inlichtingen

Danny Renders
+31 (0) 40 2484228

Sollicitatie

Danny Renders
+31 (0) 40 2484228
× Heeft u nog vragen?