Eindhoven

Supply Chain Engineer – Eindhoven

Introductie

Heb jij je eerste stap in de richting van Supply Chain Management gezet en ben je nu klaar voor een rol als Supply Chain Engineer bij een dynamische, informele en innovatieve organisatie? Dan is dit jouw baan!

Organisatie

Ben je een dynamisch persoon en vind je het leuk om in een hoog tempo te werken in een snelgroeiende zakelijke omgeving, dan is dit de functie voor jou. Onze opdrachtgever ontwikkelt en produceert klantspecifieke high-tech documentoplossingen met geavanceerde beveiligings- en / of personalisatiefuncties om documenten te beschermen. Het is een organisatie met een informele werksfeer, open cultuur en platte structuur. Er wordt veelal gewerkt in kleine multidisciplinaire teams, wat zorgt voor betrokkenheid bij het volledige proces, van verkoop tot engineering, operations en aftercare.

Functie

In de rol van Supply Chain Engineer werk je binnen een team met drie collega’s en ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de voorbereidende werkzaamheden voor machine- en serviceprojecten.
Je neemt het voortouw bij het vertalen van Technische Product Documentatie (TPD) naar gestructureerde data in het ERP-systeem.
Je speelt een belangrijke rol in het uitbestedingsproces van onze hightech machineonderdelen.
Je zorgt voor tijdige leveringen van leveranciers, bestelt materialen en onderdelen en coördineert de planning in overleg met Projectmanagers, leveranciers en partners.
Je analyseert mogelijke knelpunten in (interne en externe) logistieke processen en initieert implementerende oplossingen op het gebied van inkoop en logistiek.
Je brengt het projectteam samen om TPD-gerelateerde problemen op te lossen. Samen met drie andere Supply Chain Engineers ondersteun je andere interne afdelingen, zoals Project Management, Assembly & Test (A&T) en Finance.
Je rapporteert aan de Teamleider Supply Chain en Assembly & Test.

Functie eisen

-Je hebt een HBO opleiding (bij voorkeur in de richting van SCM of Industrial Engineering & Management)
-We verwachten dat je reeds enige relevante ervaring hebt opgedaan, bij voorkeur in een technische, projectmatige omgeving.
-Je hebt technische affiniteit en bent tevens commercieel en goed met het correct verwerken van data in bijv ERP-systemen.
-Je bent iemand die graag het heft in handen neemt en het beste resultaat wil behalen in dynamische projecten.
-Je kunt overweg met (ERP) systemen en hebt een goede tot uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
-Aangezien deze functie incidentele (internationale) reizen en veldwerk kan omvatten, beschik je over een geldig paspoort.

Aanbod

Dit betreft een wervingsprocedure voor een arbeidscontract bij onze opdrachtgever, waarbij de voor-selectie door Procureon wordt uitgevoerd.

Onze opdrachtgever biedt een competitief salaris en aantrekkelijke jaarlijkse winstuitkering.
Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn onder meer 32 vakantiedagen, een eigen premiepensioen, volledige uitkering van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen door de werkgever, een reiskostenvergoeding en de mogelijkheid om deel te nemen aan collectieve zorgverzekeringen.
Onze klant is een dochteronderneming van een internationale bedrijvengroep, zodoende zijn ook internationale carrièremogelijkheden een optie wanneer je klaar bent voor een volgende stap.

Ter info; het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is mogelijk een onderdeel van het sollicitatieproces.

Inlichtingen

Donja Dubbelaar
+31 (0) 40 2484228

Sollicitatie

Danny Renders
+31 (0) 40 2484228
× Heeft u nog vragen?