Regio indhoven

Project Inkoper – High Tech System Integrator – Regio indhoven

Introductie

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als project inkoper? Werk jij graag op het snijvlak van techniek, commercie en organisatie? Wil je werken aan oplossingen die net een stap verder gaan en zoek je een overzichtelijke organisatie met een persoonlijke werksfeer? Lees dan nu verder!

Organisatie

Wij ontwikkelen en produceren state-of-the art technologie voor de top van de internationale hightech-community. Daarbij leggen we de lat hoog en maken we met regelmaat het onmogelijke mogelijk. Tevens zijn we partner bij mechatronische ontwikkelprojecten in de machine- en apparatenbouw. Bij ons werk je voor grote multinationals in de regio of voor een kansrijke start-up bezig met de volgende doorbraaktechnologie. We zoeken de grenzen op waar anderen stoppen, herken jij jezelf hierin, dan ben jij degene die we zoeken!

Functie

Je voelt je als project inkoper thuis in een hoog technologische ontwikkelomgeving en kunt interne stakeholders overtuigen van het belang van een goed inkoopbeleid. Je bent proactief en accuraat en zorgt ervoor dat je projecttaken op tijd en punctueel worden opgeleverd. Je hebt kennis van de leveranciers in de maakindustrie en kunt op basis van feiten een analyse en keuze maken voor de juiste leverancier. De afdeling inkoop en supply chain management hebben een belangrijke rol tijdens de creatie en ontwikkeling van nieuwe producten. Naast de leveranciersselectie, zorgen zij ervoor dat alle initiële afspraken worden gerealiseerd met de geselecteerde leveranciers en dat deze afspraken ook gedurende de levenscyclus van een product worden nageleefd.

Functie eisen

– Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring als project inkoper binnen een technische maakomgeving en/of de high-tech sector.
– Je bent in het bezit van een HBO diploma met bij voorkeur richting; werktuigbouwkunde, mechatronica, elektrotechniek en/of technische bedrijfskunde.
– Je hebt ervaring met het analyseren en selecteren van leveranciers.
– Je bent commercieel en proactief ingesteld, overtuigend en werkt accuraat.

Aanbod

Voor deze positie bieden wij afhankelijk van werkervaring, niveau en kennis een salaris aan van circa €4500-4750 bruto per maand. Daarnaast heb je recht op 8% vakantietoeslag en 27 vakantiedagen plus 13 ADV dagen. Tenslotte krijgt iedere medewerker een persoonlijk ontwikkelbudget toegewezen waarmee men trainingen of cursussen kan volgen of voor de aanschaf van boeken. De overige aantrekkelijke emolumenten en secundaire arbeidsvoorwaarden lichten wij graag toe in een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor.

Inlichtingen

Carel Verspaget
+31 (0)40 2484228

Sollicitatie

Carel Verspaget
+31 (0)40 2484228
× Heeft u nog vragen?