Omgeving Eindhoven

Project Buyer – High Tech System Supplier – Omgeving Eindhoven

Introductie

Werk je graag in een technische omgeving tussen de engineers, heb je een passie voor (project-)inkoop en ervaring in een high-tech of medische omgeving? Dan is deze tijdelijke opdracht iets voor jou.

Organisatie

In deze functie kom je terecht in een groeiend en innovatief bedrijf. Onze opdrachtgever blinkt uit in technisch complexe projecten. Je werkt in multidisciplinaire teams een je neemt de verantwoordelijkheid om toegevoegde waarde te leveren en te gaan totdat het werkt. Dit biedt jou de uitdaging, afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen.

Je krijgt de mogelijkheid tot verdere opleiding, zodat jij kunt doorgroeien. We juichen eigen initiatief toe en je krijgt daar alle ruimte voor.

Functie

Als project inkoper ben je actief op zowel operationeel als tactisch vlak. Je draagt zorg voor de beschikbaarheid van materialen voor onze projecten en je richt de supply chain in voor middelgrote serieproductie. Dit doe je voor zowel interne projecten t.b.v. eigen ontwikkelingen, alsook voor projecten voor onze klanten.

Collega’s kunnen erop vertrouwen dat de geleverde kwaliteit en de afspraken met onze leveranciers opgevolgd worden. Tijdkritische zaken pak je vlot op en benader je met een positieve insteek. Daarnaast help je collega engineers met leveranciersselectie voor zowel koop- als maakdelen. Je weet hiervan de maakbaarheid te borgen via deze samenwerking, ook wanneer dat het uiterste vraagt van onze leveranciers.

Functie eisen

Je vindt het leuk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden in maakindustrie voor precisie mechanica, electro(nica) en kunststof productietechnieken. Deze kennis verspreid je in het bedrijf.

De verschillen tussen enkelstuks proto-bouw en voorbereiding voor serieproductie zijn jou bekend en je weet bruggen te slaan tussen deze werkgebieden. Daarbij ben je pragmatisch als het kan, maar strikt als het moet. Zowel naar buiten gericht als intern binnen het bedrijf.

Je beschikt over
– een HBO werk- en denkniveau en een relevante opleiding;
– minimaal 10 jaar relevante ervaring als (project)inkoper in een hightech en/of medische werkomgeving;
– sterke commerciële en sociale vaardigheden;
– een ondernemende houding en bent proactief richting collega’s;
– een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

Dankzij enthousiaste en betrokken collega’s zijn de lijnen in de organisatie kort en is de werksfeer open en informeel. Er ontstaan leuke contacten, zowel op de werkvloer, als daarbuiten. Het betreft een interimproject middels detachering via Procureon, voor een periode van 3-6 mnd.

Inlichtingen

Carel Verspaget
+31 (0)40 2484228

Sollicitatie

Carel Verspaget
+31 (0)40 2484228
× Heeft u nog vragen?