Eindhoven

Procurement Specialist – leuke startersfunctie! – Eindhoven

Introductie

Ben jij die vlotte starter op zoek naar een begin van je loopbaan binnen Supply Chain Management? Dan is dit jouw kans;
Voor onze relatie in Eindhoven, actief binnen de high-tech industrie en ontwikkelaar van complexe kapitaalintensieve apparatuur, zijn wij op zoek naar kandidaten voor de positie van Procurement Specialist.
Heb jij affiniteit met dit vakgebied en de high-tech omgeving en wil je hier graag je loopbaan starten of vervolgen? Laat het ons weten!
Ook in de kerstvakantie zijn wij goed bereikbaar voor geïnteresseerde kandidaten!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationaal ontwikkel- en productiebedrijf in de high-tech industrie en ontwikkelt en assembleert kapitaalintensieve, technisch complexe, apparatuur. Vanwege aanvulling op het procurement-team zijn zij op zoek naar een procurement specialist om het team verder te versterken.

Functie

In deze functie ben je onderdeel van een team bestaande uit 6 personen en je rapporteert direct aan de procurement supervisor.
Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de logistieke kant van het inkoopproces. Je verzorgt de operationele inkoop voor de assemblage van hightech systemen, en zorgt er tevens voor dat de producten op tijd geleverd worden, de planning monitort en ingrijpt waar nodig.
Je bent verantwoordelijk voor een eigen, specifieke leveranciersportefeuille, dat kunnen regionale en internationale suppliers zijn. Goede beheersing van Nederlands en Engels is dus noodzakelijk.

Voornaamste taken;
• Je plant en managed voorraadniveau’s , bestelt producten en monitort deze zodat de beschikbaarheid van de producten wordt gewaarborgd;
• Je communiceert actief met suppliers en interne stakeholders over leadtimes, lopende orders, levertijden e.d. waarbij je tijdig mogelijk issues signaleert en bespreekbaar maakt zodat passende acties genomen kunnen worden.
• Je beheerst supply chain performance data
• Je controleert voorstellen uit het ERP-systeem en zet deze om in concrete orders
• Je bewaakt de toegewezen planning voor de beschikbare voorraad en past re-orderpoints en demand-planning niveau aan in het ERP zodat aan de gebruikspatronen van de onderdelen voor die producten of locaties wordt voldaan.
• Je bewaakt en beheerst het proces voor het retourneren van onderdelen (RMA) voor repareerbare onderdelen die worden ingezet bij producten of klantensites en field engineers
• Je geneert rapportages wanneer nodig
• Pragmatische implementatie van verbeteringen en wijzigingen zoals logistieke bestelmodellen

Functie eisen

Gewenste vaardigheden en deskundigheid:
• Starter; je hebt een afgeronde HBO opleiding in een relevante studie-richting (logistiek, bedrijfskunde, etc) en affiniteit met de high-tech industrie/techniek
Ervaren; je hebt MB+/HBO werk en denk- niveau en enkele jaren relevante werkervaring (soortgelijke functie in een OEM / high mix -low volume omgeving)
• Je bent open, zelfstandig, een regelaar, die hands-on en resultaatgericht te werk gaat.
• Je bent iemand die makkelijk contact legt met collega’s, stakeholders (zowel intern als extern) en communicatief vaardig is;
• Je hebt affiniteit met een complexe technische maakomgeving;
• Je bent handig met IT / Systemen en maakt deze snel eigen
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend;
• Je bent woonachtig in de omgeving van Eindhoven (circa 40 km).

Aanbod

Het betreft een detacheringsperiode van 1 jaar via Procureon met de insteek dat dit gevolgd wordt door een aanstelling bij onze relatie, de intentie is een dienstverband voor de lange termijn.
Na indiensttreding bestaan er diverse doorgroeimogelijkheden bij onze relatie.
Voorwaarden en procedure lichten we graag in een persoonlijk gesprek aan je toe.

Inlichtingen

Donja Dubbelaar
+31 (0) 40 2484228

Sollicitatie

Danny Renders
+31 (0) 40 2484228
× Heeft u nog vragen?