Veghel

Operational Buyer – Veghel

Introductie

Ben jij de Operational Buyer met een uitstekend communicatief vermogen die de spin in het web is binnen deze pragmatische en dynamische werkomgeving? Wij zoeken een pro-actieve, leergierige en zelfstandige collega met HBO werk- en denkniveau die dit team wil komen versterken.

Organisatie

Onze opdrachtgever verbetert de bedrijfsprocessen en concurrentiepositie van haar klanten door hen van geautomatiseerde material-handling systemen te voorzien. Deze systemen maken een snelle, betrouwbare en minder arbeidsintensieve afhandeling mogelijk van bagage op luchthavens en goederen in distributiecentra, sorteerfaciliteiten van expresdiensten en de fabricagesector.

Functie

Als Operational Buyer draag je zorg voor de operationele inkoopactiviteiten (bestellen – bewaken – nazorg); je plaatst de inkooporders bij leveranciers, bewaakt de bevestigingen en draagt zorg voor wijzigingen in planning en specificaties. Dit doe je met behulp van oa het ERP-systeem.
Je bewaakt de overeengekomen leverdata en coördineert de logistieke aansturing naar een leverancier.
In deze rol ga je aan de slag met (soms complexe) vraagstukken vanuit leveranciers en de interne organisatie en draagt de verantwoordelijkheid om deze op een zelfstandige en proactieve manier op te lossen.
Dit vraagt om een kritische en nauwgezette samenwerking met andere interne afdelingen en goede communicatie.
Je werkt nauw samen met de Category Manager en bent ook op tactisch niveau in staat om te handelen. Denk hierbij aan het voorbereiden van Supplier Review Meetings, monitoren en verbeteren van leveranciersprestaties en het zelfstandig afhandelen van escalaties.

Functie eisen

• HBO werk- en denkniveau met relevante werkervaring òf startend met een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur richting bedrijfskunde, economie, supply chain)
• Affiniteit met techniek, je bent in staat in korte tijd de benodigde product- en materiaalkennis op te bouwen
• Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift
• Handig met IT / systemen, in staat om deze snel eigen te maken
• Communicatief sterk, accuraat, goed analytisch inzicht en in staat om binnen een complexe omgeving het overzicht te bewaren en de juiste prioriteiten te stellen
• Flexibele teamspeler die kan samenwerken met een diversiteit aan mensen en culturen
• Je pakt pro-actief en zelfstandig problemen en uitdagingen op en vind hiervoor oplossingen
• Je kunt omgaan met een gezonde spanning en drukte in een dynamisch/internationaal bedrijf
• Je bent in staat om snel te werken en snel te schakelen
• Je werkt gedisciplineerd, gestructureerd en bent in staat om over de grenzen van je vakgebied heen te kijken

Aanbod

Het betreft detachering via Procureon, contractvorm en voorwaarden stemmen we graag af met geïnteresseerde kandidaten, hierin zijn verschillende contractvormen mogelijk (ook langere termijn) en bieden wij altijd een aantrekkelijk maandsalaris aangevuld met zaken die jij belangrijk vindt.
Tevens sluit onze opdrachtgever toekomstmogelijkheden niet uit gezien de enorme groei van de organisatie.
Graag lichten wij e.e.a. toe tijdens een persoonlijk contactmoment.

Inlichtingen

Donja Dubbelaar
+31 (0) 40 2484228

Sollicitatie

Danny Renders
+31 (0) 40 2484228
× Heeft u nog vragen?