Oisterwijk

Lead Buyer – Oisterwijk

Introductie

Voor de versterking van de afdeling Procurement Services Zuid zoeken wij een Lead Buyer met business focus die het een uitdaging vindt om mee te werken aan de verdere ontwikkeling van Procurement binnen onze organisatie. Als ervaren inkoper ben jij het gezicht van inkoop binnen het projectteam van de projecten die jou zijn toebedeeld. Je bent niet alleen commercieel sterk maar ben ook op juridisch en contractueel vlak goed onderlegd. Met jouw goede communicatieve vaardigheden weet je verbindingen te leggen in de interne organisatie. Je bent iemand die niet schroomt om het voortouw te nemen waarbij je het overzicht weet te bewaren en waarin vrijwel alle situaties naar eigen voordeel weet om te buigen. Je werkt tevens nauw samen met de centrale inkoopafdeling waar de Category managers werken die op hoofdlijnen de contracten managen, zodat deze optimaal benut kunnen worden en tevens de supply base aangevuld kan worden wanneer nodig.

Organisatie

Onze opdrachtgever heeft wereldwijd bijna 160.000 medewerkers en is actief binnen 70 landen. Als groep is het hun missie om bij te dragen aan het verduurzaming van de wereld. Zij zijn koploper van de energietransitie en streven er naar om klimaatverandering tegen te gaan en zorg te dragen voor verantwoord gebruik van de beschikbare resources.

Onze opdrachtgever in regio Zuid valt onder Services Nederland en biedt bedrijven en instellingen in Zuid Nederland duurzame technische dienstverlening. Dankzij onze technische kennis en passie realiseren zij voor hun klanten oplossingen op het gebied van elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, airconditioning, safety & security, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering. Binnen deze vakgebieden richten zij zich vooral op grote en complexe projecten, services en onderhoud. Zij werken vanuit de vestigingen door heel Nederland en op diverse projectlocaties verspreid over de provincies.

Functie

Je voornaamste verantwoordlijkheden zijn:
Het onderhouden en ontwikkelen van het netwerk van (key) suppliers met als doel het creëren van samenwerkingsverbanden en het afsluiten van (raam)contracten;
– Je bent verantwoordelijk voor het overkoepelende inkoopproces van één of meerdere projecten of servicecontracten.
– Je bent binnen deze projecten verantwoordelijk voor het volledige leveranciersmanagement (selectie, kwaliteit etc.), aanbestedingen, onderhandelingen en totstandkoming van de contracten.
– Je fungeert als spin in het web tussen leveranciers en de interne klant waarbij je o.a. zorgt voor een verantwoorde leverancierskeuze. Dit alles tegen de meest gunstige voorwaarden op het gebied van kwaliteit, prijs en leverbetrouwbaarheid.

Functie eisen

Wat neem je mee?
Voor deze uitdagende functie zijn wij op zoek naar een kandidaat die minimaal beschikt over de volgende zaken:
– Een afgeronde (technische) HBO opleiding / aantoonbaar HBO werk en denkniveau, liefst aangevuld met NEVI I en II.
– Een ruime inkoopervaring, bij voorkeur bij een commercieel technische dienstverlener of projecten organisatie.
– Beheersing van de specialistische deelgebieden binnen de vakdiscipline Procurement en in staat deze combineren met people management skills.

De standplaats betreft Oisterwijk maar de rol heeft ook ambulant karakter. Aanwezigheid op andere vestigingen zal daarom gewenst zijn.

Aanbod

Bij onze opdrachtgever werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. Zij bieden een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Daarnaast bieden zij natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 38 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans zijn te houden.

Het betreft een wervingsprocedure voor een vaste aanstelling bij onze opdrachtgever, waarbij Procureon de voorselectie verzorgt.

Inlichtingen

Carel Verspaget/Donja Dubbelaar
+31 (0)40 2484228

Sollicitatie

Carel Verspaget/Donja Dubbelaar
+31 (0)40 2484228
× Heeft u nog vragen?