West Brabant

Inkoper – midcareer – West Brabant

Introductie

Voor onze opdrachtgever, een internationaal bedrijf met 50 vestigingen in de Benelux en een van de marktleiders binnen zijn industrie, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven inkoper met doorgroei potentie.

Organisatie

Vanuit dit kantoor in het westen van Brabant, is het inkoopteam actief dat verantwoordelijk is voor alle inkoopactiviteiten voor de service en onderhoudsactiviteiten in de Benelux. Het in te kopen portfolio is dan ook zeer divers en uiteenlopend; van energiecontracten, tot gereedschappen, werkkleding en onderhoud en schoonmaak van de verschillende locaties.

Functie

Binnen het relatief jonge inkoopteam werk je samen met enkele collega inkopers, waarbij ieder een eigen portfolio/domein managed. Naast de dagelijkse tactische en operationele inkoopwerkzaamheden wordt je ook betrokken bij diverse projecten en grote tenders.

Hoofddoel is om volume te bundelen en te alloceren bij voorkeursleveranciers zodat er betere inkoopcondities kunnen worden onderhandeld zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Met jouw inbreng wordt het inkoopteam naar een hoger niveau gebracht.
Je rapporteert aan de inkoopmanager die tevens binnen deze locatie werkzaam is. Het team heeft een totale spend van circa € 75 miljoen per jaar.

Voor deze inkoopfunctie zijn we op zoek naar iemand die zich verder wil ontwikkelen binnen het inkoopvak, en tevens daarin al zijn eerste stappen heeft gezet. Zodoende heb je al wat concrete ervaring opgedaan met zaken als het uitzetten en managen van tenders/quotes, contract- en supplier management, etc. Hierdoor kun je daarin een sparringpartner zijn voor je collega’s en samen verder bouwen aan de inkooporganisatie met als doel verdere professionalisering en standaardisatie van processen.

Bij voorkeur heb je deze ervaring opgedaan bij een qua omvang vergelijkbare organisatie, waardoor je goed begrijpt hoe processen en besluitvorming eruit zien binnen een dergelijke omgeving en hoe de inkooporganisatie daarbinnen zijn toegevoegde waarde kan leveren.

Daarnaast ben je als persoon zelfstandig en zelfstartend, je weet hoe je de interne organisatie mee moet nemen, je hebt eigen ideeën en inbreng en bent in staat om deze om te zetten in concrete acties en kunt bij afwezigheid van je manager “op de winkel” passen.

Functie eisen

– Je bent in het bezit van een HBO diploma
– Je hebt circa 3-5 jaar werk ervaring in een soortgelijke, zelfstandige, inkoopfunctie
– Je bent gedreven, ambitieus, enthousiast en hebt een aanpakkers mentaliteit
– Sterke pre is als je in het bezit bent van een NEVI certificaat (of vergelijkbaar)
– Je beheerst vloeiend de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Aanbod

Het betreft een wervingstraject voor een directe aanstelling bij onze opdrachtgever. Procureon verzorgt de voorselectie, waarna de overige gespreksrondes plaats vinden bij onze opdrachtgever.
Zij bieden een uitdagende inkoopfunctie binnen een internationale omgeving met voldoende doorgroeimogelijkheden. Daarbij stimuleren zij het volgen van opleidingen, cursussen en trainingen. Je ontvangt een uitstekend salaris inclusief 13de maand en een winstdeling.
Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Inlichtingen

Donja Dubbelaar
+31 (0) 40 2484228

Sollicitatie

Donja Dubbelaar
+31 (0) 40 2484228
× Heeft u nog vragen?