Regio Eindhoven

Inkoper (junior-functie) – Regio Eindhoven

Introductie

Heb jij je eerste werkervaring opgedaan en ben je toe aan vervolg van je loopbaan binnen een uitdagende, zelfstandige inkoopfunctie in de dynamische maakindustrie? Dan is deze vacature echt iets voor jou;

Organisatie

Onze opdrachtgever (180 FTE) ten zuiden van Eindhoven, is een belangrijke toeleverancier van metalen producten en complexe constructies die zij produceren met hun moderne machinepark. Zij werken voor verschillende branches waaronder de petrochemie, de high-tech industrie en machinebouw.
Er heerst een collegiale en informele werksfeer en ontwikkeling en groei van de werknemers wordt gestimuleerd.
Vanwege het intern doorgroeien van een collega zijn zij op zoek naar een inkoper ter aanvulling van het inkoopteam (2,5 FTE).

Functie

Binnen deze inkoopfunctie ben jij samen met een andere inkoper verantwoordelijk voor het inkopen van materialen en diensten zodat er geen hiaten in de productie- en werkplanning ontstaan. Jouw inzet leidt tot zichtbare resultaten en zorgt voor een efficiënt inkoopproces.
Je hebt hierbij operationeel/administratieve support van een assistent (0,5 FTE).

Je zorgt voor een optimale leveranciersbasis en inkoopcondities. Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat de juiste leveranciers worden geselecteerd en dat er heldere afspraken met onze leveranciers worden gemaakt over o.a. prijs, kwaliteit en levertijd.

Je selecteert nieuwe leveranciers op basis van condities die je hebt afgestemd met de afdelingen Sales, Werkvoorbereiding, Productie en Logistiek.

De prestaties van deze leveranciers vormen een kritische factor voor het succes van de eigen organisatie. Daarom aan het inkoopteam de taak om ook vooruit te kijken en te bedenken hoe zij in de verdere toekomst zo succesvol mogelijk kunnen zijn en hier invulling aan te geven. Je stelt hiervoor waar nodig verbetervoorstellen op. Jouw taakgebied varieert van operationele tot tactisch , strategische taken. Natuurlijk mag je hier nog in leren en jezelf in deze rol verder ontwikkelen.

Functie eisen

We zoeken een kandidaat die vooral als persoon goed past in deze gedreven, groeiende, open en informele organisatie. Dit betekent dat je collegiaal, hands-on en flexibel bent.
Naast de juiste persoonlijkheid heb je een afgeronde HBO/WO opleiding bijvoorbeeld Commerciële Economie, (Technische) Bedrijfskunde of een aanverwante opleiding. Je bent cijfermatig en analytisch sterk.
Tevens heb je sterke affiniteit met de maakindustrie en heb je je eerste stap reeds gezet binnen inkoop of een aanverwante functie.
Je hebt Nevi 1 of de bereidheid om deze in de toekomst te gaan volgen.
Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden in woord en geschrift
en hebt oog voor verbetering en een proactieve aanpak.

Aanbod

Het inkoopteam is een klein (2,5 fte), gedreven en jong team. Deze functie biedt je een zelfstandige en verantwoordelijke baan met ruimte voor eigen inbreng, nieuwe ideeën en initiatieven. Je rapporteert rechtstreeks aan de Technisch Directeur.
Voor meer informatie over voorwaarden en dergelijke kun je contact met ons opnemen.

Inlichtingen

Danny Renders
+31 (0) 40 2484228

Sollicitatie

Danny Renders
+31 (0) 40 2484228
× Heeft u nog vragen?