Son en Breugel

Category Buyer – Son en Breugel

Introductie

Gaat je hart sneller kloppen van prachtige inkoop uitdagingen, zowel retail- als project georiënteerd? Weet jij moeiteloos inkoop tactiek en strategie te koppelen aan onze retailmarkt en retail-activiteiten? Ben jij daarnaast gedreven en bekwaam in outsourcing projecten?
Dan zoeken wij jou!

Organisatie

Wij zoeken een Category Buyer die weet wat verkoopgericht inkopen is. Je hebt kennis van productieprocessen, uitbestedingsprocessen en make or buy beslissingen, die je inzet om op project-basis optimale successen voor onze organisatie te behalen. Uiteraard op basis van Total Cost of Ownership en gebruik makend van moderne inkoopprocessen en methodieken. Tevens ben je creatief en inventief op het gebied van inkoopdesign en uitvoering.

Functie

Je zorgt voor een goede balans tussen, prijs, marge, kwaliteit en levertijd. Je bent verantwoordelijk voor een actueel en betrouwbaar leveranciersaanbod met duidelijke afspraken. Je onderzoekt en implementeert de beste goederenstroom-keten teneinde een optimale voorraad, met een hoge service graad voor onze klanten te bewerkstelligen, tegen de laagste integrale kosten. Nauwe samenwerking met onze toeleveranciers en hun markt is hierbij onontbeerlijk.
Met regelmaat bezoek je binnen- en buitenlandse (potentiële) leveranciers om te beoordelen of zij aansluiten bij onze organisatie. Hiertoe voer je assessments uit om leveranciers te beoordelen, kwalificeren en te selecteren.
Je bent zelfstandig, daadkrachtig en in staat om op een hoog abstractieniveau naar je leveranciers en hun performances te kijken. Je brengt risico’s in kaart en volgt de trends en ontwikkelingen in de markt om zodoende het assortiment, in nauwe samenwerking met je collega’s van sales, te kunnen bepalen. Je communiceert op een heldere en duidelijke manier en houdt oog voor je omgeving. Je stelt de juiste vragen om zo de behoeften en belangen van je omgeving te begrijpen en te verwerken in je inkoopprocessen en onderhandelingsmethodieken.
Kortom een uitdagende rol met raakvlakken binnen alle geledingen in onze organisatie
In deze functie rapporteer je direct aan de Manager Purchase.

Functie eisen

• Je hebt HBO- werk- en denkniveau, een inkoopgerichte vooropleiding en technische affiniteit
• Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in het inkoopveld, waarvan in ieder geval meerdere jaren ervaring met strategische leverancierselectietrajecten, moderne onderhandeling processen en methodieken, relatiemanagement
• Je bent goed in onderhandelen en hebt overtuigingskracht.
• Je bent analytisch, pro-actief, resultaatgericht en je bent communicatief vaardig.
• Je beheerst Nederlands en Engels in woord en geschrift, Duits is een pre.
• Fulltime beschikbaar

Aanbod

• Je krijgt de verantwoordelijkheid en vrijheid om contracten af te sluiten die passen binnen het strategische kader
• Flexibele werktijden
• Een solide en succesvol familiebedrijf waarin we gezamenlijk oplossingen ontwikkelen voor onze klant en de klant van onze klant.
• Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metalektro (waaronder 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen op fulltime basis) en een marktconform salaris.

Inlichtingen

Carel Verspaget
+31 (0)40 2484228

Sollicitatie

Carel Verspaget
+31 (0)40 2484228
× Heeft u nog vragen?