Noord-Limburg

(aankomend) Strategisch Inkoper (ook voor zij-instromers uit relevante vakgebieden) – Noord-Limburg

Introductie

Ben jij ondernemend, commercieel en zowel analytisch als communicatief sterk en na je eerste stappen nu toe aan een volgende uitdaging? Dan is dit de uitgelezen kans voor jou;
Voor deze zelfstandige en veelzijdige inkoopfunctie zoeken wij kandidaten die vanuit hun opgedane ervaring (dat hoeft geen inkoopervaring te zijn – zij instromen kan ook) bij dit leuke bedrijf verder willen groeien naar de rol van strategisch inkoper. Er zijn volop ontwikkelingsmogelijkheden en je komt terecht een prettig, ervaren team waarvan je veel kunt leren.
Dus ben jij leergierig, gedreven, pro-actief en wil je je verder ontwikkelen binnen het inkoopvak, grijp dan je kans!

Organisatie

Onze opdrachtgever (150- 200 FTE) is onderdeel van een grote multinational.
Deze business unit houdt zich bezig de ontwikkeling en productie van specifieke machines. Er heerst een informele sfeer, de lijnen zijn kort, prettige collegiale omgeving, er wordt gewerkt volgens de Lean filosofie en mensen nemen veel eigen verantwoordelijkheid.

Functie

In deze rol maak je afspraken met leveranciers over kwaliteit, levertijd, techniek en prijs. Je werkt in een team van 3 strategisch inkopers dat wordt geleid door de Purchase manager. Daarnaast bestaat de afdeling supply chain management waar onder andere nog een team met Material Planners aanwezig is, dat vooral de operationele werkzaamheden voor zijn rekening neemt (bestellen, bewaken, etc).

Let op;
Hieronder volgt de volledige taakbeschrijving van de functie, maar zij staan open voor zowel kandidaten met reeds relevante inkoopervaring die snel op strategisch niveau mee kunnen, als kandidaten die in zij-instromen vanuit een bijvoorbeeld meer commerciële of logistieke functie en in deze rol willen groeien. Er zal dus bekeken worden welke taken je al wel / nog niet zelfstandig uit kunt voeren en hierin zul je goede begeleiding krijgen van je directe collega’s.

Verantwoordelijkheden;
• Bijdrage leveren aan het opstellen en uitvoeren van het strategisch inkoopplan
• Samewerken met category managers en andere vestigingen binnen NL en wereldwijd.
• Selecteren, contracteren en strategisch managen van leveranciers op basis van QLTC
• Managen van leveranciersrelaties
• Intensief samenwerken met andere afdelingen
• Ondersteunen material planners
• Goedkeuren inkooporders conform autorisaties
• Periodiek rapporteren van inkoop (gerelateerde) resultaten
• Support leveren bij afwijkingen op facturen
• Opstarten nieuwe (saving) projecten

Functie eisen

We zoeken kandidaten die zich nog volop aan het ontwikkelen zijn en na hun ervaring (5-15 jaar) toe zijn aan een volgende stap.
Om dit te laten slagen ben je als persoon vooral gedreven, leergierig, pro-actief, verantwoordelijk, staat stevig in je schoenen, hebt een visie, bent communicatief sterk, een teamspeler, en wanneer je mogelijkheden ziet om processen of situaties te optimaliseren dan pak je die graag op.

Daarnaast beschik je over;
• Afgeronde HBO opleiding
• Interesse / affiniteit met een technische werkomgeving
• Communicatief effectief op verschillende niveaus (in- en extern)
• Communicatief sterk in Nederlands, Engels in woord en geschrift, Duits is een pré

Aanbod

Het betreft een wervingsopdracht waarbij Procureon kandidaten selecteert en voordraagt, waarvan de uiteindelijke kandidaat vervolgens direct in dienstverband komt bij onze opdrachtgever.
Het salarisniveau is met name afhankelijk van niveau en ervaring. Vervolgens kun je nog ruimschoots doorgroeien in je schaal naarmate je je verder ontwikkelt. Wil je hier meer informatie over, bel ons dan even.
Overige arbeidsvoorwaarden zijn o.a. 27 vakantie en 13 ADV dagen, reiskostenvergoeding, flexibele werktijden, vakantiegeld, etc.

Inlichtingen

Donja Dubbelaar
+31 (0) 40 2484228

Sollicitatie

Donja Dubbelaar
+31 (0) 40 2484228
× Heeft u nog vragen?