Welkom, nieuwe collega’s!

Deze maand is er weer veel gebeurd in het personeelsbestand van Procureon. We hebben mensen aan een nieuwe baan en project geholpen, maar we nemen ook afscheid van enkele collega’s.

Zo hebben we Hakan Söḡütoḡlu en Stan Spronken via een werving & selectietraject geholpen aan een nieuwe baan. Begin deze maand is Hakan als Global Planner Service Logistics bij Thermo Fisher Scientific gestart. Stan heeft zijn project bij Thermo Fisher afgerond en is aan de slag gegaan bij Heliox als Operational Buyer. En Juriaan Meulenaars is gestart op een inkoopproject bij KMWE als Inkoop Projectmanager.
Wij wensen jullie allen veel succes en plezier bij onze opdrachtgevers!

Van Frans Verpoort en Roy de Hoog nemen we deze maand afscheid. Beide hebben een nieuwe uitdaging buiten Procureon gevonden. Op de back-office van Procureon nemen we afscheid van Sarianne de Jong. Zij heeft een nieuwe uitdaging dichterbij huis gevonden. In het vervolg kan je voor HR-vragen (verlofaanvragen, ziek- en betermeldingen, contracten, weekstaten, etc.) terecht bij Carel. Voor inhoudelijke begeleiding tijdens jouw project of baan, kan je terecht bij de accountmanagers.
Bedankt voor de fijne samenwerking en jullie inzet de afgelopen tijd. Wij wensen jullie het allerbeste toe en hopen nog veel van jullie te horen!