10/01/2019

Operationeel Inkoper – Eindhoven

Introductie

Ben jij een enthousiaste HBO-er die zijn carrière wil starten in een functie binnen Supply Chain Management, dan is dit een leuke functie voor jou.

Functie

Als Operational Buyer ben je verantwoordelijk voor het tijdig en juist inkopen van onderdelen die nodig zijn voor het produceren van onze PCBA’s en Modules. Je hoofddoel is zorgdragen voor tijdige materiaalbeschikbaarheid en informatie hieromtrent beschikbaar stellen.

Tot je taken behoren:

-het beoordelen en verwerken van bestelsuggesties/formulieren tot inkoopopdrachten in het ERP pakket; je houdt hierbij rekening met de prijs, levertijd en verpakkingseenheid;
-het controleren en verwerken van orderbevestigingen van leveranciers in het ERP pakket;
-bewaken van leveringen en indien nodig alternatieve producten / leveranciers aandragen;
-beoordelen/uitvoeren van herplanningsorders en eventueel prioriteiten bijstellen in overleg met planning;
-communiceren over en opvolgen van de forecast naar leverancier;
-het doen van een voorstel tot aanpassen van de bestelparameters;
-afhandelen en voorkomen van verschilfacturen en kwaliteitsproblemen;
-tijdige interne afstemming met belanghebbenden in het productieproces zoals met de afdelingen planning en warehouse;
-leveren van een actieve bijdrage in de verdere professionalisering van de afdeling en zelfstandig participeren in verbeterprojecten.

Functie eisen

Allereerst ben je communicatief zeer vaardig en heb je een stevige persoonlijkheid. Je zult regelmatig bellen met leveranciers en ook intern schakelen om het logistieke proces goed te laten verlopen. Je bent creatief in het zoeken naar oplossingen en hebt een praktische en ondernemende instelling. In je werk weet je de juiste prioriteiten te stellen en blijf je onder druk ook op een goede manier je werkzaamheden uitvoeren. Je hebt interesse in de techniek en vindt de producten die we maken voor onze diverse klantengroep een boeiend werkveld. Vanuit je intrinsieke motivatie ben je in staat om verbeterpunten aan te dragen en ben je gemotiveerd om collega’s en teamgenoten te helpen.

Verder vragen we:

-een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Technische Bedrijfskunde, Logistiek of Commerciële Economie; of een mbo-opleiding gecombineerd met een aantal jaren relevante werkervaring;
-NEVI 1 of bereid deze opleiding te volgen;
-affiniteit of ervaring met het werken met technische producten;
-ervaring met het werken met ERP pakketten;
-goede kennis en ervaring met MS Office Word en Excel;
-sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels;
-ervaring in een vergelijkbare functie is een pré, heb je echter nog geen ervaring maar lijkt deze functie je een uitdaging en voldoe je aan de eisen? Dan ontvangen we ook graag jouw reactie.

Aanbod

In de rol van Operational Buyer bieden wij je een uitdagende functie in een dynamische productieomgeving. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en winstgevendheid van onze organisatie. Wij bieden je een fulltime positie binnen een zeer gedreven en collegiale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Naast een passend salaris kun je denken aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:
27 vakantiedagen
13 adv-dagen
8% vakantiegeld
flexibele begin- en eindtijden
opleidingsmogelijkheden
pensioenregeling
reiskostenvergoeding

Inlichtingen

Danny Renders
+31 (0) 40 2484228

Sollicitatie

Danny Renders
+31 (0) 40 2484228