PASSIE VOOR HET VAK..

.. is wat ons bindt. Allemaal uitgerust met de juiste ervaring en opleidingen en continue in ontwikkeling. Altijd nieuwsgierig en gretig om nieuwe uitdagingen aan te gaan. We beschikken niet alleen over brede kennis in onze vakgebieden inkoop, Supply Chain Management en logistiek, maar hebben ook ervaring in alle takken van de industrie. Van High Tech tot zware machinebouw, van automotive tot medische technologie.

Wij leveren kennis en capaciteit in projectvorm middels detachering, projectondersteuning, werving en selectie en door middel van bepaalde tools en producten. Daarnaast zorgen wij via onze traineeships voor een versnelde leercurve voor startende HBO-ers en WO-ers, en dragen zo ons steentje bij aan jonge, kwalitatieve instroom naar ons vakgebied.


Nieuws

Voor diverse inkoop- en logistieke- Traineeships bij interessante opdrachtgevers in de (high-tech) maak-industrie zijn wij nog op zoek naar leuke jonge mensen die onlangs afgestudeerd zijn in een technische of logistieke richting (Hbo en WO) / of max. 3 jaar ervaring hebben in een relevante functie.

Ben jij zo iemand of ken je geïnteresseerden, neem dan vooral contact met ons op!

> Lees meer

Vacatures

Material Planner – ‘s-Hertogenbosch

Ben je net HBO- of WO afgestudeerd en ambieer je een logistieke carrière in de maakindustrie, zoals Material Planner? Ben jij de spin in het web? Werk je georganiseerd, nauwkeurig en heb je een hands-on mentaliteit? Voor één van onze relaties zijn wij per direct op zoek naar een Material Planner.

> Lees meer

Opdrachtgevers

FEI.

FEI Company is a leading supplier of Tools for Nanotech™ enabling research, development and manufacture of products at the Nanoscale. Their range of industry-leading focused ion and electron beam hardware and software products are delivered to four primary Nanotechnology markets: NanoElectronics, NanoResearch, NanoIndustry and NanoBiology.