PASSIE VOOR HET VAK..

.. is wat ons bindt. Allemaal uitgerust met de juiste ervaring en opleidingen en continue in ontwikkeling. Altijd nieuwsgierig en gretig om nieuwe uitdagingen aan te gaan. We beschikken niet alleen over brede kennis in onze vakgebieden inkoop, Supply Chain Management en logistiek, maar hebben ook ervaring in alle takken van de industrie. Van High Tech tot zware machinebouw, van automotive tot medische technologie.

Wij leveren kennis en capaciteit in projectvorm middels detachering, projectondersteuning, werving en selectie en door middel van bepaalde tools en producten. Daarnaast zorgen wij via onze traineeships voor een versnelde leercurve voor startende HBO-ers en WO-ers, en dragen zo ons steentje bij aan jonge, kwalitatieve instroom naar ons vakgebied.


Nieuws

Welkom nieuwe collega’s

Procureon gaat in de zomer ook gewoon door met het helpen van mensen aan een nieuwe baan. Deze maand hebben we René, Jan en Heidi in ons team mogen verwelkomen

> Lees meer

Vacatures

Assistent Inkoop (tijdelijk) – Omgeving Helmond

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Helmond zijn we op zoek naar 2 Assistenten Inkoop ter ondersteuning van strategisch inkoop. Eén positie is voor de duur van circa 3 maanden, de andere positie voor de duur van circa 4 tot 6 maanden.

> Lees meer

Opdrachtgevers

logo_asml

 

 

SCM project
Procureon SCM-professionals zijn in opdracht van ASML….