PASSIE VOOR HET VAK..

.. is wat ons bindt. Allemaal uitgerust met de juiste ervaring en opleidingen en continue in ontwikkeling. Altijd nieuwsgierig en gretig om nieuwe uitdagingen aan te gaan. We beschikken niet alleen over brede kennis in onze vakgebieden inkoop, Supply Chain Management en logistiek, maar hebben ook ervaring in alle takken van de industrie. Van High Tech tot zware machinebouw, van automotive tot medische technologie.

Wij leveren kennis en capaciteit in projectvorm middels detachering, projectondersteuning, werving en selectie en door middel van bepaalde tools en producten. Daarnaast zorgen wij via onze traineeships voor een versnelde leercurve voor startende HBO-ers en WO-ers, en dragen zo ons steentje bij aan jonge, kwalitatieve instroom naar ons vakgebied.


Nieuws

Nieuwe medewerkers

We hebben nieuwe medewerkers bij Procureon mogen verwelkomen; Ettiene, Jessica en Patrick. Begin deze maand is Ettiene gestart als Initieel Inkoper Controls, Jessica als Medewerker Service Logistiek en Patrick gaat zijn loopbaan starten als Productieplanner.

> Lees meer

Vacatures

Medewerker Service Logistiek a.i. – Eindhoven

Wegens toename in orders zijn wij voor onze relatie, een high-tech productiebedrijf in Eindhoven, zijn wij op zoek naar een Medewerker Service Logistiek die het helpdesk team komt ondersteunen. Ben jij die logistiek medewerker, die accuraat, flexibel en klantgericht te werk gaat? Dan is de functie van Medewerker Service Logistiek een passende rol voor jou.

> Lees meer

Opdrachtgevers

logo_asml

 

 

SCM project
Procureon SCM-professionals zijn in opdracht van ASML….