PASSIE VOOR HET VAK..

.. is wat ons bindt. Allemaal uitgerust met de juiste ervaring en opleidingen en continue in ontwikkeling. Altijd nieuwsgierig en gretig om nieuwe uitdagingen aan te gaan. We beschikken niet alleen over brede kennis in onze vakgebieden inkoop, Supply Chain Management en logistiek, maar hebben ook ervaring in alle takken van de industrie. Van High Tech tot zware machinebouw, van automotive tot medische technologie.

Wij leveren kennis en capaciteit in projectvorm middels detachering, projectondersteuning, werving en selectie en door middel van bepaalde tools en producten. Daarnaast zorgen wij via onze traineeships voor een versnelde leercurve voor startende HBO-ers en WO-ers, en dragen zo ons steentje bij aan jonge, kwalitatieve instroom naar ons vakgebied.


Nieuws

Welkom, nieuwe collega’s!

Deze maand is er weer veel gebeurd in het personeelsbestand van Procureon. We hebben mensen aan een nieuwe baan en project geholpen, maar we nemen ook afscheid van enkele collega’s.

Zo hebben we Hakan Söḡütoḡlu en Stan Spronken via een werving & selectietraject geholpen aan een nieuwe baan.

> Lees meer

Vacatures

Operationeel Inkoper – Regio Noord-Brabant en Limburg

Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij op zoek naar ervaren operationeel inkopers.Onze opdrachtgevers zijn gevestigd in de regio van Eindhoven, Venlo en Nijmegen en zijn actief in de technische maakindustrie, van high-tech tot grove machinebouw.

> Lees meer

Opdrachtgevers

logo_asml

 

 

SCM project
Procureon SCM-professionals zijn in opdracht van ASML….