PASSIE VOOR HET VAK..

.. is wat ons bindt. Allemaal uitgerust met de juiste ervaring en opleidingen en continue in ontwikkeling. Altijd nieuwsgierig en gretig om nieuwe uitdagingen aan te gaan. We beschikken niet alleen over brede kennis in onze vakgebieden inkoop, Supply Chain Management en logistiek, maar hebben ook ervaring in alle takken van de industrie. Van High Tech tot zware machinebouw, van automotive tot medische technologie.

Wij leveren kennis en capaciteit in projectvorm middels detachering, projectondersteuning, werving en selectie en door middel van bepaalde tools en producten. Daarnaast zorgen wij via onze traineeships voor een versnelde leercurve voor startende HBO-ers en WO-ers, en dragen zo ons steentje bij aan jonge, kwalitatieve instroom naar ons vakgebied.


Nieuws

Procureon goes to Denmark!

Afgelopen week hebben Bart Reuter en Enrico Werneke in het kader van het traineeship een bezoek gebracht aan onze collega Niels Verhaegh. Niels neemt deel aan het Traineeship Technical Procurement en heeft zijn 2e opdracht bij Marel A/S in Aarhus (Denemarken) bijna afgerond. Om die reden was er een aanleiding voor een bezoek aan Niels  en zijn directe begeleider vanuit Marel,

> Lees meer

Vacatures

Initial Buyer – Eindhoven

Wij zijn voor onze opdrachtgever in Eindhoven op zoek naar een enthousiaste Initial Buyer, die met onze opdrachtgever verder wil bouwen.

> Lees meer

Opdrachtgevers

logo_asml

 

 

SCM project
Procureon SCM-professionals zijn in opdracht van ASML….