PASSIE VOOR HET VAK..

.. is wat ons bindt. Allemaal uitgerust met de juiste ervaring en opleidingen en continue in ontwikkeling. Altijd nieuwsgierig en gretig om nieuwe uitdagingen aan te gaan. We beschikken niet alleen over brede kennis in onze vakgebieden inkoop, Supply Chain Management en logistiek, maar hebben ook ervaring in alle takken van de industrie. Van High Tech tot zware machinebouw, van automotive tot medische technologie.

Wij leveren kennis en capaciteit in projectvorm middels detachering, projectondersteuning, werving en selectie en door middel van bepaalde tools en producten. Daarnaast zorgen wij via onze traineeships voor een versnelde leercurve voor startende HBO-ers en WO-ers, en dragen zo ons steentje bij aan jonge, kwalitatieve instroom naar ons vakgebied.


Nieuws

Voor diverse inkoop- en logistieke- Traineeships bij interessante opdrachtgevers in de (high-tech) maak-industrie zijn wij nog op zoek naar leuke jonge mensen die onlangs afgestudeerd zijn in een technische of logistieke richting (Hbo en WO) / of max. 3 jaar ervaring hebben in een relevante functie.

Ben jij zo iemand of ken je geïnteresseerden, neem dan vooral contact met ons op!

> Lees meer

Vacatures

Logistiek Manager – ‘s-Hertogenbosch

Voor onze relatie, een machinebouwer in Den Bosch, zijn wij per direct op zoek naar een Logistiek Manager. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor een optimale beheersing van het logistieke proces zodat een juiste en tijdige levering van de orders kan worden gerealiseerd. Ben jij een ervaren logistiek leidinggevende binnen een maakbedrijf en heb […]

> Lees meer

Opdrachtgevers

logo_asml

 

SCM project
Procureon SCM-professionals zijn in opdracht van ASML….