PASSIE VOOR HET VAK..

.. is wat ons bindt. Allemaal uitgerust met de juiste ervaring en opleidingen en continue in ontwikkeling. Altijd nieuwsgierig en gretig om nieuwe uitdagingen aan te gaan. We beschikken niet alleen over brede kennis in onze vakgebieden inkoop, Supply Chain Management en logistiek, maar hebben ook ervaring in alle takken van de industrie. Van High Tech tot zware machinebouw, van automotive tot medische technologie.

Wij leveren kennis en capaciteit in projectvorm middels detachering, projectondersteuning, werving en selectie en door middel van bepaalde tools en producten. Daarnaast zorgen wij via onze traineeships voor een versnelde leercurve voor startende HBO-ers en WO-ers, en dragen zo ons steentje bij aan jonge, kwalitatieve instroom naar ons vakgebied.


Vacatures

Compliance Specialist – Eindhoven

Als sourcing & supply chain compliance specialist maak je deel uit van de afdeling global sourcing & supply Chain afdeling. Ter ondersteuning van de gehele organisatie beveilig en bewaak je het proces van de toeleveringsketenhandel, materiaal- en milieucompliance (aspecten zoals materialen, transparantie, gezondheid, veiligheid, duurzaamheid). Je houdt toezicht op de handhaving van de internationale wet […]

> Lees meer